spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Σύμπραξη ΔΕΗ και ΟΤΑ στην ηλεκτροπαραγωγή από ΑΠΕ PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.09.09
TH συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης από κοινού με τη ΔΕΗ σε εταιρίες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, πρότεινε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος μιλώντας σε συνέδριο της ΚΕΔΚΕ στην Κοζάνη. Oπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασόπουλος, στόχος της πρότασης είναι η ύπαρξη διαύλου επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες ώστε να διασφαλιστεί η συνεργασία τους «και να σταματήσουν οι υπερβολικές αντιδράσεις σε απόλυτα αναγκαίες εγκαταστάσεις των δικτύων της ΔΕΗ, ακόμη κι αν οι εγκαταστάσεις αυτές γίνουν με τον πλέον αποδεκτό, αισθητικά και περιβαλλοντικά, τρόπο».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκλογές 2009 - Κωστής Χατζηδάκης - θα πούμε ναι στους πολιτικούς Αϊ Βασίληδες; PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.09.09

kostis_new

Η χώρα μας, όπως και ολόκληρος ο κόσμος, προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια μεγάλη οικονομική κρίση. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, χρειάζονται διαρθρωτικές τομές, χρειάζεται προσήλωση στο στόχο χωρίς περισπασμούς.  Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε αυτό το κρίσιμο διάστημα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, να σύρει τον τόπο σε μια μακρά προεκλογική περίοδο. Υπήρχαν διαφορετικές απόψεις για το πώς και το πότε ακριβώς έπρεπε να πάμε σε εκλογές. Ωστόσο ο πρωθυπουργός της χώρας, που έχει μια πιο πλήρη εικόνα από όλους μας, έκανε την επιλογή του. Αποφάσισε ο λαός να δώσει μια νωπή εντολή στην επόμενη κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, στα οποία δε χωρούν αναβολές.

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απολογισμό του έργου του υπουργείου Εσωτερικών έκανε ο Προκόπης Παυλόπουλος PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.09.09

Απολογισμό του έργου του υπουργείου Εσωτερικών έκανε ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου του ΥΠΕΣ στην 74η ΔΕΘ. Μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι αυξήθηκαν σημαντικά οι πόροι για τη Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Δεν είμαι ικανοποιημένος, θα αγωνιστώ για να κάνουμε περισσότερα, αλλά η διαφορά με την περίοδο πριν το 2004 είναι τεράστια», είπε ο κ.Παυλόπουλος και παρατήρησε πως επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ υπήρχε γραφειοκρατία και διαφθορά ενώ με την κυβέρνηση της ΝΔ δημιουργήθηκαν ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Τελευταία ανανέωση ( 08.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το περίπτερο του δήμου Αθηναίων εγκαινίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην 74η ΔΕΘ PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.09.09
Η πράσινη ανάπτυξη και τα έργα του δήμου Αθηναίων γύρω από αυτήν, είναι οι κύριες θεματικές ενότητες που παρουσιάζονται στο περίπτερο του δήμου, το οποίο εγκαινίασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο κ. Κακλαμάνης ερωτήθηκε για το αν η προκήρυξη εκλογών αποτελεί ρίσκο για τον Πρωθυπουργό και απάντησε: «Τους μεγάλους ηγέτες τους χαρακτηρίζουν οι μεγάλες αποφάσεις, τις οποίες παίρνουν είτε έχουν ρίσκο, είτε όχι».
 
Παγώνουν οι προσλήψεις στο δημόσιο και τους ΟΤΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.09.09
Από τη Δευτέρα ξεκινά η προεκλογική περίοδος ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Οκτωβρίου. Επίσης ανακαλούνται οι άδειες των δημοσίων υπαλλήλων που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία, ενώ παγώνουν οι προσλήψεις στο δημόσιο και τους ΟΤΑ.
Tην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η σύγκληση της διακομματικής επιτροπής, η οποία αποφασίζει για τη ραδιοτηλεοπτική προβολή των κομμάτων και των υποψηφίων, καθώς και για άλλες διατάξεις που αφορούν την εκλογική διαδικασία.

Τελευταία ανανέωση ( 08.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιδότηση θέσεων εργασίας σε 623 δήμους PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.09.09
Εγκρίνονται όλα τα Επιχειρησιακά Σχέδια Μερικής Απασχόλησης των 632 Δήμων και Κοινοτήτων που υποβλήθηκαν στην τριμελή Επιτροπή των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Απασχόλησης, υπό την προεδρία του υφυπουργού Εσωτερικών Θ.Νάκου.
Επίσης, η ίδια Επιτροπή αποφάσισε την επιδότηση 7.413 θέσεων στους 623 Δήμους και Κοινότητες, των οποίων τα Επιχειρησιακά Σχέδια εγκρίθηκαν, με το ποσό των 8.000 ευρώ ανά έτος.Οι νέες συμβάσεις με τους συμβασιούχους μερικής απασχόλησης μπορούν να καταρτισθούν από την 1η Νοεμβρίου 2009 και μεταγενέστερα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνελήφθησαν οι απαγωγείς επιχειρηματία στον Αγ.Δημήτριο PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.09.09
Εξιχνιάστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης η απαγωγή 41χρονου επιχειρηματία από τη Θήβα. Αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αττικής έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα επί της οδού Λυσάνδρου 11, στον Αγιο Δημήτριο και απελευθέρωσαν τον απαχθέντα, ενώ συνέλαβαν δύο 30χρονους ως δράστες της απαγωγής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα «Κίτρινα Ποδήλατα» στο Πυροφυλάκειο Βύρωνα PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.09.09
Tην ερχόμενη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, στις  7.00  το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τα «Κίτρινα Ποδήλατα» που αναβλήθηκε λόγω βροχής την Δευτέρα 31 Αυγούστου, μπροστά από το Πυροφυλάκειο Βύρωνα, έναντι στρατοπέδων Σακέτα (είσοδος από Κατεχάκη).
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατανέμεται στους ΟΤΑ η τρίτη δόση των πιστώσεων ΣΑΤΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.09.09
Με απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών Θανάση Νάκου, κατανέμεται στους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ της χώρας η τρίτη δόση των πιστώσεων της Συλλογικής Απόφασης Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΣΑΤΑ) έτους 2009, ύψους 127.165.000 ευρώ.
Η τρίτη δόση είναι αυξημένη κατά 11% σε σχέση με την αντίστοιχη δόση του 2008.
Διαβάστε περισσότερα...
 
To 2010 ξεκινούν οι νέοι αυτοκινητόδρομοι της Αττικής σύμφωνα με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ.Σουφλιά PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.08.09

soyflias_xanthopoulosΤη δημοπράτηση νέων αυτοκινητοδρόμων στην Αττική ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/08) ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς. Οι έρευνες η διαβούλευση και οι μελέτες για το έργο κυκλοφοριακής αναγκαιότητας, όπως το χαρακτήρισε ο υπουργός, διήρκεσαν τρία χρόνια. Μέχρι το 2010 αναμένεται να έχει βρεθεί η ανάδοχος εταιρεία, η οποία θα αναλάβει την έναρξη και την ολοκλήρωση των εργασιών που θα διαρκέσουν μέχρι το 2015. Το μεγαλύτερο μέρος του έργου είναι υπόγειο και αναμένεται να δώσει «ανάσα» σε χιλιάδες οδηγούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι για να διασχίσει κάποιος το τμήμα από τη λεωφόρο Κατεχάκη μέχρι την παραλιακή οδό, (που μέχρι σήμερα χρειαζόταν τουλάχιστον 45 λεπτά), δεν θα χρειάζεται παραπάνω από 8 με 10 λεπτά. Ο υπουργός δήλωσε ότι θα είναι ένα έργο με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Αναλυτικά:

Τελευταία ανανέωση ( 31.08.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4941 - 4959 από 5882
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB